Home » Berichten » Mobiel kopen

Mobiel kopen

Vandaag de dag is er wat mobieltjes betreft voor elke consument wel wat nieuws en leuks te vinden. De keuze is groot. De mobieltjes worden aangeboden in alle typen en soorten. De features van de mobieltjes worden alsmaar verder en verder uitgebreid. Er is steeds meer mogelijk met de mobiele telefoons. Smartphones nemen een alsmaar groter gedeelte in van de verkochte telefoons. Vorig jaar was er in Nederland een recordverkoop van smartphones. Uit cijfers van het Gfk bleek dat in 2013 4,6 miljoen smartphones zijn verkocht in Nederland. Dit is een Nederlands record. Meer dan de helft van de verkocht smartphones heeft een display dat groter is 4 inch. Op www.mobielkopen.net zijn de populairste aanbieders te vinden van mobiele telefoons.

Mobiele telefoons met een Retina touchscreen

Een Retina display touchscreen is onder de nieuwe mobieltjes een must. Alle nieuwe modellen hebben een touchscreen. Een telefoon zonder touchscreen is ouderwets. Met het touchscreen komen foto’s en video’s mooier tentoongesteld op het touchscreen. Het komt bijna niet meer voor dat een mobiele telefoon geen touchscreen heeft. De beelden van het touchscreen worden voortdurend levendiger. Het wordt ook steeds makkelijker om de touchscreen te gebruiken. De iPhone was één van de eerste smartphones die gebruik maakte van een touchscreen. Het display is één van de belangrijkste kenmerken van de iPhone.

Prijzen mobiele telefoons

De prijzen van de mobieltjes verschillen van elkaar maar de algemene tendens in dat de mobiele telefoons duurder zijn geworden. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is soms ook niet altijd zoals het hoort. Per telecom aanbieder kan het zijn dat de prijs van de telefoon verschilt. Vergelijken is daarom belangrijk. De winkelprijs van de telefoon hangt ook af van de abonnementsprijs. De aankoopkosten van de mobiele telefoon zijn immers in het maandelijkse tarief verwerkt van een abonnement. Je betaalt de mobiele telefoon in feite dan in gedeelten terug.