Home » Berichten » Simkaart bestellen

Simkaart bestellen

Een simkaart bestel je eenvoudig via de website van de provider bij wie je graag een goedkoop abonnement zou willen afsluiten. Je kunt ook een simkaart van een provider bestellen bij een webshop, maar we raden je toch aan om het gewoon te doen bij de provider zelf, aangezien de simkaart hetzelfde is.

Simkaart goedkoopste abonnement activeren

Zodra je je simkaart binnen krijgt kun je deze gaan activeren. Bij de simkaart zit altijd een beschrijving zodat je precies weet wat je moet doen en je niet in het ongewisse wordt gelaten. Als je voor nummerbehoud hebt gekozen kan het iets langer duren voordat je simkaart kan worden geactiveerd, maar dit krijg je dan uiteraard te horen als dit het geval is.

Simkaart aanvragen voordat je abonnement afloopt

Als je een aflopend abonnement hebt kun je alvast een simkaart aanvragen voor een sim only abonnement. Je geeft dan gewoon aan wanneer je wilt dat de simkaart wordt geactiveerd en wanneer je deze in gebruik wenst te nemen. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je aflopende abonnement en je nieuwe abonnement vloeiend in elkaar overlopen. Het kan voorkomen dat je op de dag van overzetten een paar uur niet bereikbaar bent, maar de meeste providers beperken deze tijd wel tot een minimum.